Iako je odrastajući uz popularnu majku navikla na reflektore i bliceve fotoaparata, ćerka pevačice Mire Škorić, Milica, odabrala je zanimanje koje nema veze sa javnim svetom. Završila je medicinu i uspešna je lekarka, a Mira ističe da je izuzetno ponosna na naslednicu, kao i da bi je svakako podržala i da je njen izbor bio drugačiji.

"Podržala bih je šta god da je odlučila kada je reč o karijeri, ali ona se opredelila za potpuno neki drugi život i kapa dole, srećna sam zbog toga. Voli medicinu i to je njen život! Da je krenula mojim stopama, znajući kakva je Milica, mislim da ne bih morala ništa da joj kažem, ne bi trebalo da je upozoravam na to kakav je ovo posao", rekla je pevačica za "Informer".

Mira je dodala i da je srećna što je Milica izrasla u devojku koja ima svoj stav i mišljenje.

"Ona je ljubazna, fina, slatka, ali mislim da je povukla malo taj neki stav od mene. Ima svoje mišljenje i drži ga se, a zbog toga sam ponosna", objasnila je pevačica, koja se svojevremeno borila sa teškom bolešću - karcinomom štitne žlezde. Dok se lečila u bolnici, o njenoj ćerki brinula je njena porodica.

"Definitivno je najteži taj period bolesti, kada su brinuli o Milici, nije to kratak period", rekla je u suzama Mira, koja se nerado seća teških trenutaka.

Ona se osvrnula i na nezapamćenu tragediju koja je ovog meseca zadesila Srbiju - masakr koji je učenik sedmog razreda počinio u OŠ "Vladislav Ribnikar" u Beogradu.

"Nisam se čula sa ćerkom tog dana, plakala sam čitav dan. Ne znam kako je moglo da dođe do tako nečega i šta se dešava s decom. Ovo što se desilo ne sme proći nekažnjeno, ma koliko godina imali. Ne znam kako će ti roditelji živeti s tim bolom i tom tugom. Otkazala sam nastupe posle toga", zaključila je pevačica.

Još fotografija Mire Škorić pogledajte u galeriji ispod.

ATA / Antonio Ahel Mira Škorić

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna