Pevačica Tamara Milutinović pre mesec dana udala se za fudbalera Darka Jevtića, sa kojim se verila u februaru ove godine, a onda je otkrila i da je u šestom mesecu trudnoće i da nosi devojčicu.

Dok s nestrpljenjem čeka rođenje ćerke, Tamara je donela odluku da napravi pauzu u karijeri kako bi se posvetila najlepšem životnom periodu. Poslušala je savete lekara i otkazala sve nastupe.

udala se tamara milutinovic 3-min.jpg
Instagram / andreanacekic 

"Prestala sam da radim u četvrtom ili petom mesecu. Mislim da je tako meni lakše. Imala sam puno zakazanih nastupa, gde se mnogo dugo putuje. Doktori su mi rekli da nije pametno putovati kolima na tako daleke relacije, a prosto nije bilo moguće putovati avionom - Bosna, Makedonija... Dosta sam radila. Treba da se umirim, da uživam u tom periodu i da dam sve od sebe da plod bude što zdraviji", rekla je sada pevačica za "Informer".

Tamara je, inače, nedavno otkrila i da su ona i Darko smislili ime za ćerku, koja će se zvati Emili, a inspiraciju su dobili gledajući jednu nemačku reklamu.

"Sebi delujem kao mama devojčice i jedva čekam da dođe vreme da joj biram garderobu. Naravno, želim i sina, sve majke mi kažu da je to posebna ljubav i da je sin mamin, a ćerka tatina. Duboko verujem da je i Darko želeo devojčicu, iako to nikad nije izgovorio naglas. Kad Emili malo poraste, pridružićemo se Darku u Kazanju. To je divan grad, multikulturalna sredina. Stvarno ima mnogo toga zanimljivog da se vidi. Išli smo na krstarenje Volgom, bilo nam je prelepo. Volim Rusiju, ljudi su slični nama, baš kao i Grci, spajaju nas ista kultura i mentalitet i lako je uklopiti se", rekla je za "Gloriju" pevačica, čiji suprug u Kazanju ima profesionalni angažman.

Još fotografija Tamare Milutinović pogledajte u galeriji ispod.

Instagram / tamaramilutinovic Pevačica je počela dijetu, odlučila se za autofagiju.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna