Daleko od očiju javnosti i to baš na svoj rođendan, Tamara Milutinović je izgovorila sudbonosno "da" Darku Jevtiću. Zgodna pevačica je zaprošena u februaru ove godine, kada je mladi fudbaler proslavio svoj "srećan dan".

Brzom venčanju je, verovatno, doprinela i činjenica da je mlada u drugom stanju.

"Želimo veliku porodicu i mislim da ćemo zajedno prevazići svaki težak korak", kazala je tada Tamara za Kurir. "Nas dvoje smo se baš našli, mada u današnje vreme ne može ništa da se garantuje."

verila se tamara milutinovic-min.jpg
Instagram / tamaramilutinovic 

Nekadašnja takmičarka u šou programu "Zvezde Granda" je dugo skrivala ljubav sa Darkom. Priznala je da je osećala strah da će se nešto loše dogoditi ako se za ovu vezu sazna.

Danas je konačno tom strahu kraj, a ona i Darko su se zakleli na vernost jedno drugom na građanskom venčanju u Novom Sadu, a već su najavili još jedno venčanje, kad će biti "prava svadba". 

Andrea Vencanje  instagram/andreanacekic

Slavlje je bilo na salašu Nataše Bekvalac u Čeneju, a ovom prilikom je otkriven i pol bebe i to na neobičan način.

U jednom trenutku je mladence i goste nadleteo avion koji je za sobom ostavio roze trag, kao znak da u porodicu stiže devojčica. Ceremoniji su prisustvovale i pevačice Andreana Čekić i Aleksandra Mladenović, a u galeriji pogledajte i slike!

Instagram / andreanacekic Srećni mladoženja je fudbaler Darko Jeftić.

Tekst: Lepa&Srećna