Tamara Milutinović se prošle nedelje udala za fudbalera Darka Jevtića, sa kojim čeka prvo dete. Njih dvoje su se verili u februaru ove godine, a u aprilu su organizovali venčanje, na kojem su saznali i pol bebe - u njihom dom stiže ćerka.

Pevačica je sada priznala da je mesecima krila trudnoću, želeći da tu radosnu vest znaju samo njeni najbliži.

"Krila sam i trudnoću, slobodno sada mogu da kažem da sam u šestom mesecu. Vrlo dobro znam šta može da se piše i šta se sve izvuče iz konteksta, prosto mi to nije bilo potrebno. Želela sam neki mir, stvarno se zahvaljujem svim medijima koji su ispoštovali naš dan, zahvalna sam stvarno na tome i odužiću se nekom drugom prilikom", rekla je sada Tamara za "Grand".

udala se tamara milutinovic 3-min.jpg
Instagram / andreanacekic 

Utiske sa venčanja još sumiraju i presrećni su što je njihov najsrećniji dan bio baš onakav o kakvom su maštali.

"Venčanje je bilo prelepo, bajkovito, baš onako kako smo zamislili i kako smo planirali i kako sam kao mala maštala. Ja volim prirodu i prosto sam želela tako da se udam, da mesto liči na Toskanu, a taj salaš zaista liči", rekla je pevačica, koja se za Darka udala na jednom salašu u Vojvodini.

"Sada kada sam sumirala sve utiske, mladoženja je bio najveseliji. Ja sam onako želela da ispoštujem sve goste, malo sam i odmarala, želela sam sve da ispratim kako treba", dodala je.

Budući roditelji odabrali su ime za ćerku, koje još ne žele da otkrivaju javno, ali je pevačica nagovestila da je u pitanju nesvakidašnje ime.

"Odabrali smo, ali nećemo još da otkrivamo, neka ostane tajna još malo. Zajedno smo se dogovorili oko imena, to je bilo spontano. Gledali smo neku nemačku reklamu, izgovorili su to ime, ja sam rekla 'vau, kako se niko kod nas nije setio do sada'", ispričala je.

Još fotografija Tamare Milutinović pogledajte u galeriji ispod.

Instagram / tamaramilutinovic Pevačica je počela dijetu, odlučila se za autofagiju.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna