Tek što je voditelj Ognjen Amidžić objavio da je u vezi sa koleginicom Minom Naumović, stiže vest da je i njegova bivša supruga srećno zaljubljena. Naime, top-model i vlasnica modne agencije "Models Inc" već šest meseci je u vezi sa bivšim sportistom Jevremom Kosinićem koji slovi za jednog od najzgodnijih Beograđana.

"Danijela posle razvoda nije bila zainteresovana za muškarce i veze, odlučila je da neko vreme bude sama. Tako je i bilo sve dok je prijatelji nisu upoznali s Jevremom. To što je mlad, zgodan i šarmantan i nije toliko važno, iako takav muškarac ne može odmah da se ne primeti, međutim ono što je Danijelu zaintrigiralo kod njega bili su neverovatni maniri, vaspitanje, nežnost i poštovanje s kojima joj se obraćao... Posle nekoliko nedelja dopisivanja od susreta, shvatili su da su emocije proradile i da je suludo da im se opiru", rekao je izvor magazina „Story”.

Danijela je navodno svog novog dečka već upoznala sa prijateljima, a nedavno i sa članovima porodice. Već su išli i na prvo zajedničko putovanje u Atinu.

Da je definitivno prebolela bivšeg muža pokazala je kada je prokomentarisala njegovu novu vezu.

ognjen amidzic mina naumovic.jpg
ATA / Antonio Ahel, Instagram / callmenaumi 

"Što se toga tiče, ja svima želim ljubav. Ja sam jedno biće koje ceni sve što je lepo i pozitivno i stvarno svima želim ljubav i to je to", rekla Danijela sa osmehom a onda i odgovorila na pitanje da li će javnost upoznati i njenog novog partnera.

"O tome ćemo da pričamo kad dođe do toga, nikad ništa nisam krila, tako da neću kriti ni to", rekla je manekena, pa sada svi sa nestpljenjem iščekuju da se na nekom javnom događaju pojavi ruku pod ruku sa Jevrenom.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna