Ognjen Amidžić je nakon razvoda uplovio u emotivnu vezu sa 20 godina mlađom kolegnicom Minom Naumović. Ljubav ne kriju i sve češće objavljuju zajedničke fotografije na Instagramu, a bivša supruga Danijela Dimitrovska sve do sada nije komentarisala njihovu vezu.

"Trenutno sam jako fokusirana na sina i na posao. To je ono što mene ispunjava, naravno, tu su i prijatelji i porodica, ja ljubav crpim iz svega. Jako mi je važno da imam otvoreni i blizak odnos sa porodicom. Ja sam uvek zaljubljena. Da li je to ljubav koja potiče od prijatelja, porodice deteta, to je ono što mene ispunjava", rekla je Danijela za "Blic" i prvi put prokomentarisala vezu Ognjena i Mine:

"Što se toga tiče, ja svima želim ljubav. Ja sam jedno biće koje ceni sve što je lepo i pozitivno i stvarno svima želim ljubav i to je to", rekla Danijela sa osmehom a onda i odgovorila na pitanje da li će javnost upoznati i njenog novog partnera.

ognjen amidzic mina naumovic.jpg
ATA / Antonio Ahel, Instagram / callmenaumi 

"O tome ćemo da pričamo kad dođe do toga, nikad ništa nisam krila, tako da neću kriti ni to", rekla je manekena koja je priznala je teško podnela razvod.

"Razvod je jedna od najbolnijih stvari koja može ljudima da se desi. U najužem krugu svojih prijatelj, kada se šalim, kažem da je to smrt bez umiranja. To baš boli, kada umrete to je kraj, a ovo boli. Sve dok ne prođe to boli, a nikada ne znate kada će da prestane, nema potpisanog papira za to. To je sve pravo na izbor i hvala Bogu jer imamo pravo da biramo za koga ćemo se venčati, rastati, itd", bila je iskrena u "Realnoj priči" nedavno manekenka.

Više Mininih slika pogledajte u galeriji.

Instagram / callmenaumi Nova devojka Ognjena Amidžića.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna