Ognjen Amidžić je bio oženjen pravim lepoticama - prva žena Milica Marković je započela karijeru kao voditeljka i ostala zapamćena kao markantna brineta krupnih smeđih očiju. Druga žena popularnog voditelja Danijela Dimitrovska je osvojila i veliko priznanje svojom lepotom.

Pobedila je na izboru za modele poznate manekenske agencije Elit pre dvadeset godina i dugo bila veoma uspešna u ovom poslu. Sada je Ognjenovo srce ponovo osvojila voditeljka, Mina Naumović.

On ne krije da mu je veoma važno da partnerka bude lepa, a od nje priželjkuje i mnogo toga drugog. "Imam jako visoke kriterijume, možda to nije opravdano, ali to jeste tako. Moja buduća partnerka mora da ima bukvalno sve", rekao je Ognjen pre kratkog vremena.

milica markovic.jpg
Kurir / Zorana Jevtić Milica Marković, prva žena Ognjena Amidžića

Mina je privukla pažnju svih nastupajući u emisiji "Amidži šou" gde vodi mali segment sa provokativnim pitanjima za odabrane goste, pod nazivom "Pazi, Mina."  Njen atraktivan izgled naveo je mnoge da se pitaju da li je sve na njoj prirodno, kao što je to bio slučaj sa bivšim partnerkama Ognjena Amidžića.

Primetno je da Mina ima visoke jagodice, iskošene oči, puna usta - sve su to karakteristike moderne lepote čiji standardi vladaju na Instagramu. Poznato je da mnoge žene pribegavaju različitim intervencijama kako bi baš tako izgledale.

mina naumovic 8.jpg
Instagram / callmenaumi 

Oči se najčešće "zatežu" nitima od raznovrsnih materijala, jagodice podižu i "pumpaju" filerima, a i usne su najčešće rezultat injekcija hijalurona. Međutim, Mina pažljivo bira fotografije za Instagram i čini se da njima želi da pokaže kako je njena lepota, pre svega, prirodna.

Tako je objavila crno-belu sliku sa majkom koja neverovatno ističe upravo navedene detalje, a uz nju je napisala na engleskom "dobila sam to od svoje mame". Vidljivo je da Mina nije operisala ni jagodice, ni oči, a ni uzan, blago prćast nos. 

mina naumovic mama.jpg
Instagram / callmenaumi 

Još jedna fotka privlači pažnju, jer je "pinovana" na vrhu a objavljena pre više od tri godine. Na njoj je markantan muškarac, izuzetno punih usana, uz koju Mina piše samo "koreni", a sličnost je upadljiva.

Nova devojka Ognjena Amidžića uživa u svom izgledu, ali naglašava da nije sve u njemu. "Ja sam rođena srećna. Ja ću umreti srećna. Ja sam i sad srećna", poručuje ona, a još njenih slika pogledajte u galeriji.

Instagram / callmenaumi Nova devojka Ognjena Amidžića.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna