Pevačica Rada Manojlović često dobija pohvale za izgled, ali ona sada otvoreno priznaje da se ne neguje previše, kao što je to slučaj sa većinom njenih koleginica. Kako je dodala, ne koristi fotošop kada deli fotografije na društvenim mrežama, osim kada treba "ukloniti" celulit.

"Moram da priznam da ne koristim filtere, mnogo me to nervira. Jedino što blurujem je celulit, pošto ga baš imam i to me mnogo nervira. Što se tiče mog izdanja kod kuće bez filtera, ja sam kao rakun. Raspad sistema. Podočnjaci, punđa na vrh glave. Pravi raspad sistema, to je moja surova životna istina. Tuširanje i pranje kose kad stignem, i od mene dosta. Nikada nisam stavila kreme za lice, kreme za ruke, maske za kosu. One parfimisane kreme isto ne koristim. Ništa ne negujem, ni lice ni telo. Samo je božja volja i geni što ovako izgledam", rekla je pevačica za "Republiku" i dodala da svemu tome dodatno doprinosi njen način života koji podrazumeva neredovan san i neredovnu ishranu.

"Diskoteke, teška šminka, neprospavane noći. Neko bi izgledao oronulije nego ja da živi ovakav način života. Nije lako uspostaviti neki mir i balans kada godinama trčim svuda da sve stignem. Koliko sam malo spavala, a jela šta mi padne pod ruku, dobro i ovako izgledam", rekla je pevačica koja će u avgustu proslaviti 38. rođendan.

Slobodne dane, kako kaže, koristi kako bi se naspavala, ali priznaje da tada nekad poseže i za lekovima.

"Punim baterije tako što budem sama i ne treba mi niko. Treba mi mir i tišina i izbegavanje ljudi. Slobodne dane koristim da spavam, ali kad kažem da spavam, stvarno spavam. I kada se probudim, ja na silu ponovo zaspim, popijem lekove jer znam da posle toga neću spavati četiri dana. Devet sati mi je dovoljno, nekada zakucam i 11 sati. Ako ne spavam devet sati, režim na sve i napadam koga stignem", rekla je Rada za pomenuti medij.

Još fotografija Rade Manojlović pogledajte u galeriji ispod.

ATA / Antonio Ahel Otkako se pojavila na sceni, pevačica je retko menjala svoj imidž i boju kose i kroz godine se sasvim malo promenila.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna