Pevačica Rada Manojlović nedavno je proslavila 38. rođendan. Iako joj na izgledu mogu pozavideti i daleko mlađe devojke, ona ne krije da je hvata panika od godina.

"Ja sam jednom nogom u grobu! Pola života prošlo, a ti se smej! Ja imam takav strah od godina, od prolaznosti... Meni je sve ovo prošlo, gotovo, gotovo", požalila se Rada kako joj leti vreme.

"Ja sebi dodajem godine, ja sebe srozavam psihofizički... Meni je to strašno. Ne mogu da se pomirim sa tim da ja imam 38 godina. A koji je životni vek u Srbiji?! Letim vreme... Kad odem u selo i ne radim, dan i život mi duže traju", rekla je pevačica koja je nedavno prošla kroz težak životni period - prekinula je saradnju sa menadžerom Sašom Đurićem i na to mesto zaposlila svoju rođenu sestru Maju, koja sada vodi njenu karijeru. Nije joj bilo lako da tu odluku donese, pa je u jednom trenutku zatražila pomoć psihijatra.

rada manojlovic 2.jpg
Instagram / radamanojlovic 

"Svaki odnos, pa i poslovni koji traje 15 godina, gde smo pojeli i kilo soli i naputovali se, bilo je teško doneti tu odluku. Nije bilo sredine, nego potpuna blokada i izbrisana je ta epizoda iz života. Tražila sam pomoć psihijatra, primetila sam da koliko god se trudim da sam jaka i da mi nije stalo, odrazilo mi se na nesanicu. Ja sad pričam o tome, ali mozak noću radi 200 na sat. Shvatila sam da me je pogodilo, iako sam mislila da nije. Sad sam mnogo bolje, priznajem da sam padala u panične napade, nikad mi se tako nešto nije desilo", rekla je Rada koja je zadovoljna kako sada funkioniše posao.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna