Edita Aradinović retko govori o svom detinjstvu jer je doživela velike tragedije. Naime, ona je rođena u sedmom mesecu, sa svega 1,5 kilograma, dok njen brat blizanac nije preživeo. Pevačica do 12. godine nije znala da je imala brata blizanca.

"Druga beba je bila dečak i ja ceo život osećam da u maminom stomaku nisam bila sama. Kad sam bila mala, uvek sam crtala portrete na kojima je pola muški, a pola ženski lik. Tada nisam znala da sam imala brata blizanca. To sam saznala tek sa 12 godina" ispričala je pevačica kojoj je drugi brat preminuo 2005. godine.

"Znali smo da će do toga doći jer je brat imao teži oblik Daunovog sindroma, a ljudi sa tim problemom ne žive dugo. Preminuo je kad je imao 21 godinu. Tad ni komunikacija između mame i tate nije bila najsjajnija. Često su imali razmirica, pa su se, na našu sreću, razveli. Život nam je posle toga bio lepši", prisetila se nedavno za "Hit Informer" Aradinovićeva koja je sada pozajmila je glas galebu u sinhronizovanoj verziji crtanog filma "Mala sirena", pa se prisetila kada je sa roditeljima išla u bioskop.

Edita Aradinović o tuči sa sestrom
ATA / Antonio Ahel 

"Baš imam tremu, kao kada sam bila mala. Dok su moji roditelji bili u braku i bili sretna porodica, dolazila sam da gledamo film. Uvek sam bila preuzbuđena, doduše dva puta smo bili u bisokopu, jednom s tatom, jednom s mamom. Gledala sam 'Kirikua' oba puta", rekla je Edita za "Ekskluzivno".

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna