Pevaciču Katarinu Živković upoznali smo kada se takmičila u "Zvezdama Granda", nakon čega je započela uspešnu muzičku karijeru. Kroz godine je mnogo promenila fizički izgled i ona je još jedan dokaz da žene, ukoliko brinu o svom izgledu, s godinama dobijaju na atraktivnosti. Vodi računa o ishrani, trudi se da dovoljno spava, ali i vežba.

"Održavam svoju liniju, tako što vodim računa šta jedem. Trudim se da ne jedem mnogo slatkiša. Trudim se da treniram povremeno, kada mi obaveze i tempo života to dozvoljavaju. Spavam što više, bar se trudim da to tako bude. Nezgodno je sve uskladiti, jer radim noću, a onda uvek kasno ustanem. Teško jeste, ali imam volju i želju da dobro izgledam. Svaki put posle treninga znam da sam uradila nešto dobro za sebe. Podjednako je bitno da radite na duhu i energiji, ali i fizičkom izgledu. Ne bih razdvajala ni jedno ni drugo", rekla je pevačica i priznala da bi radije izašla bez šminke u grad, nego bez sređene kose.

"Lepota je za mene blagoslov, što bi to bilo prokletstvo? Jedino je možda pogrešno kada je devojka lepa, a glupa, mada i to je ponekad blagoslov. Glupi ljudi mnogo bolje prođu u životu, nego oni pametniji. To je moje mišljenje, koliko god me neko osudio", rekla je za "Blic" Živkovićeva koja bi priznaje ipak uradila neke estetske korekcije.

"Na sebi bih promenila dosta toga jer kao i većina žena, nikada nisam u potpunosti zadovoljna kako izgledam. Neću vam reći šta bih prvo korigovala da neko onda ne bi obratio pažnju na to što mi smeta. To bih učinila isključivo zbog svog unutrašnjeg mira, svoje sigurnosti, samopouzdanja", priznala je Kaća.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna