Već nekoliko nedelja unazad se govori o zdravstvenom stanju glumca Džejmija Foksa. Hospitalizovan je sredinom aprila, a navodno je bio toliko loše, da su lekari morali da ga oživljavaju. Izvor koji je blizak oskarovcu ispričao je da su visok krvni pritisak i stres koji je osećao tokom tog dana uticali na njegov problem, i istakao da Džejmi  može da bude srećan što je uopšte živ.

"Džejmi je pretrpeo ozbiljan medicinski problem i trebala mu je hitna pomoć. Danima je bilo neizvesno i morali su da ga oživljavaju. Vrlo je srećan što je živ", rekao je izvor, a ubrzo se oglasila i njegova ćerka Korin Foks

"Želimo da podelimo da je moj otac Džejmi Foks juče imao medicinske komplikacije. Srećom, zbog brze reakcije i izvrsne brige, već je na svom putu oporavka.

Znamo koliko ga volite i cenimo vaše molitve. Porodica moli za privatnost tokom ovog perioda. S puno ljubavi, porodica Foks“, napisala je tada potresena Korin.

Džejmi Foks imao moždani udar
Profimedia 

Prijatelj slavnog oskarovca, bokser Majk Tajson, izneo je novosti o Džejmijevom zdravstvenom stanju.

"Ne oseća se dobro. Kažu da je imao moždani udar. Nemam pojma šta mu se dogodilo",  izjavio je Tajson, prenosi „The Sun“.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna