Sanja Marinković uživa u roditeljstvu i kaže da su kod njegog sina Strahinje već prošle one prve, pubertetske bubice. Njegov 15. rođendan je proslavljen uz divno postavljenu trpezu, a emotivna mama je ponosno objavila slike.

Na prvoj dominira elegantna dečačka torta, ukrašena plavim dekoracijama, a na drugoj pozira Strahinja lično, kao veliki "momak". Sanja je objavila samo nekoliko reči "Strahinja, 15. Moja mera ljubavi", a evo zašto je posebno ponosna na sina.

"Izuzetno je dobar đak, tačnije odličan, ide mu škola, tako da sam ja tu mirna", ispričala je u emisiji "Premijera - Vikend Specijal". Ona uživa da ga, tokom raspusta, odvede u neke toplije krajeve pa će tako biti i sad.

torta na rodjendanu sina sanje marinkovic.jpg
Instagram / sanjamarinkovicofficial 

"Odmah posle Nove godine, kada završim obaveze, putujemo. Njemu će društvo biti tamo, tako da će me iskoristiti samo za avionsku kartu", priča nasmejana Sanja. I dalje je tajanstvena u pogledu partnera, pa je zagonetno rekla: "Volela bih da budem svoja, slobodna, da se malo više opustim, da manje brinem i da imam neke veće doze nežnosti."

sanja marinkovic leto.jpg
Instagram / sanjamarinkovicofficial 

Inače, Sanja je dobila sina u braku sa Aleksandrom Uhrinom, a ime deteta su odabrali "uz pomoć" grupe Van Gog. "Bila sam u trećem mesecu trudnoće i još nisam znala pol deteta, ali smo i Aleksandar i ja predosećali da ću roditi sina. Đuleta beskrajno volim, baš kao i njegovu muziku, i može se reći da je on zaslužan što smo dete nazvali Strahinja.

Naime, kada je pozvao džez muzičare da mu se pridruže na sceni, braću Nemanju i Strahinju Banovića, suprug i ja samo smo se pogledali i složili da je to pravo ime za našeg sina, a slaže se i uz prezime Uhrin, lepo zvuči", ispričala je jednom prilikom.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna