Robi Vilijams je drastično smršao, a svi se pitaju da li je i on prihvatio novi trend uzimanja Ozempika. Lekari upozoravaju da zloupotreba ovog leka za dijabetes u borbi protiv gojaznosti može biti vrlo opasna, a Robi kaže da je uspeo da oslabi samo pomoću dijete.

"To je konstantna borba za mršavljenje", žali se pevač. "U meni živi druga osoba, koja je ogromna. Čitavo moje biće, moje telo želi da, zapravo, ide u drugom pravcu i postane morbidno gojazno."

Pevač je nedavno objavio novi album i zahvaljuje upravo svojoj profesiji što uspeva da izdrži dijetu i oslobodi se viška kilograma. "Za mene je normalno da budem duplo teži nego što sam sad. Ali hvala bogu na muzici i hvala mu na taštini", dodaje Robi. "Da nije toga, ne smem ni da pomislim na šta bi ličio."

robi vilijams-min.jpg
Instagram / aydafieldwilliams 

On je ranije otvoreno govorio o zavisnosti od alkohola i narkotika, ali kaže da sad ne pije više od 20 godina. "Ipak sam ja adiktivna ličnost", ne ustručava se da kaže. Njegova aktuelna zavisnost je šećer.

"Nikad nisam uspeo da potpuno apstiniram od šećera, belog brašna i sličnih stvari. Za mene nema ravnoteže", žali se Robi. "Nema umerenosti, ja za to nemam sposobnost. Ili sam debeo ili mršav."

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna