Ljubav Šakire i Žerara Pikea celu deceniju bila uzor mnogima. Međutim, sve je palo u vodu kada je u javnost dospela informacija da je fudbaler neveran pevačici. Iako su mnogi mislili da će se poznati par uprkos svemu pomiriti Pike nema nameru da se vraća na staro.

Da mu se nova devojka jako dopada pokazuje i činjenica da objavljuje njihove zajedničke fotografije, a do sada nije bio njegov manir da na društvenim mrežama deli momente iz emotivnog života. Ipak, čini se da ga je Klara promenila, pa je sa ponosom svima stavio do znanja da se vole. 

Pikeova nova fotografija za kratko vreme "zaradila" je gotovo milion i po lajkova, a komentari su brojni, jedni mu čestitaju na hrabrosti, drugi ga osuđuju, a on se izgleda ne potresa.

 "Kada dođe dan da umrem, osvrnuću se iza sebe i nadam se da ću osećati da sam uradio sve što sam želeo“, rekao je Pike i istakao da ga ne zanima šta javnost misli o njemu

"Neću da trošim novac na sređivanje svog imidža. Ljudi za koje brinem i volim su oni koji me poznaju. Nije me briga za ostalo. Svoju energiju kanališem ka ljudima koje volim. Došlo je do promena u mom životu i ja sam znao kako da sačuvam svoju sreću", rekao je Pike, dok se Šakira našla u centru pažnje zbog navodne veze sa slavnim Tomom Kruzom.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna