Razvodi su uvek teški, a posebno ako se dešavaju pred očima znatiželjne javnosti. To su na svojoj koži iskusili i Šakira i Pike, svako na svoj način. Pevačica jer je morala da svedoči sreći svog bivšeg, a on jer se našao na meti žestokih osuda. Nekadašnji fudbaler nije želeo da komentariše odluku da se rastane od pevačice, niti njene nove pesme koje mu je posvetila. Ipak, nije propustio da kaže da je veoma srećan otkako su se rastali i da je uradio ono što je želeo.

"Kada dođe dan da umrem, osvrnuću se iza sebe i nadam se da ću osećati da sam uradio sve što sam želeo“, rekao je Pike i istakao da mu je najvažnije da zaštiti sinove.

"Svaki roditelj ima odgovornost da pokuša da učini najbolje za svoju decu. Radi se o njihovoj zaštiti. To je posao svih roditelja i to je ono na šta sam fokusiran", rekao je Pike i istakao da želi da ostane veran sebi i da ga ne zanima šta javnost misli o njemu.

Pike u šetnji sa Klarom Čijom
Profimedia 

"Neću da trošim novac na sređivanje svog imidža. Ljudi za koje brinem i volim su oni koji me poznaju. Nije me briga za ostalo. Svoju energiju kanališem ka ljudima koje volim. Došlo je do promena u mom životu i ja sam znao kako da sačuvam svoju sreću", rekao je Pike koji je još jednom ponovio da mu je najviše važna sreća njegovih sinova.

"Mi koji smo roditelji imamo odgovornost i moramo zaštititi svoju decu. Svako donosi svoje odluke. Ne želim više da pričam. Samo želim da moja deca budu dobro”, zaključio je sportista.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna