Otkako je objavljena zajedniča fotografija Toma Kruza  i Šakire ne prestaju priče da su u vezi. Da, gde ima dima ima i vatre, potvrdio je glumčev prijatelj koji tvrdi da je on jako zainteresovan za vatrenu Kolumbijku.

Šakira se nakon teškog emotivnog perioda sa sinovima Sašom i Milanom preselila na Floridu. Naime, ona se posle 11 godina ljubavi rastala od fudbalera Žerara Pike zbog njegovog neverstva i veze sa studentkinjom Klarom Marti. Rastanak je pevači jako teško pao, a svoj bol je pretočila u pesme koji su postale veliki hitovi. Da bi lakše sve preobolela, ona je napustila Barselonu i preorjentisala se na posao, a Toma je srela slučajno.

"Definitivno joj treba neko ko će da joj pomogne da preboli sve ono što joj se dogodilo, a to bi mogao biti Tom", kazao je izvor za "Page Six" koji tvrdi da Šakia smatra da je Tom zgodan i talentovan.

Šakira u društvu Toma Kruza
Profimedia/DPPI/LiveMedia 

"Osim toga, ona je niža od njega", dodao je šaleći se na račun glumca koji je visok 170 centimetara, dok je Šakira visoka tek 157.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna