"Tvrdnje da princ Hari ima iznajmljenu sobu u jednom luksuznom hotelu blizu porodične kuće u Montesitu, u Kaliforniji, uopšte nisu istinite", tvrdi predstavnik za štampu Megan Markl i njenog muža.

U britanskim medijima je odjeknula vest kako Hari povremeno mora da se povuče i skloni od Megan,jer mu je neophodno da bude sam.

Otac dvoje dece - sina Arčija (4) i ćerke Lilibet (1)ume da "pobegne" i u jedan obližnji klub kako bi se malo osamio, tvrde britanski mediji. U pitanju je luksuzni klub "Sen Vinsent" čiji su bungalovi namenjeni gostima sa posebnim zahtevima.

Klub okuplja privatne članove i ima stroga pravila, a daje sve od sebe da zaštiti privatan život onih koji se odluče da borave u ovom glamuroznom prostoru. Reputacija "Sen Vinsenta" u blizini Los Anđelesa je takva da njima nisu potrebne društvene mreže radi reklame, niti ih žele.

Ovaj klub nećete naći na Instagramu, samo se ponekad pojavi detalj čije slike objave povlašćeni gosti, kao što je ovaj jelovnik sa jednog svečanog poslovnog ručka.

sen vinsent bungalovi 0763295686-min.jpg
Profimedia 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna