Proslavljeni košarkaš Predrag Peđa Stojaković i grčka manekenka Aleka Kamila danas su posebno ponosni. Naime, njihov najstariji sin je veoma je talentovan košarkaš i svakim danom niže nova sportska dostignuća, a nije zapostavio ni obrazovanje.

"Odabrao sam Stenford jer to u mojim očima nije najbolja odluka samo kada je u pitanju košarka, već i kada je u pitanju moje obrazovanje. Verujem u taj program od početka do kraja i u čitav stručni štab i njegovu filozofiju", rekao je svojevremeno Andrej koji je sada maturirao čime se ponosna majka pohvalila na Instagramu.

Aleka Kamila objavila je fotografije i video sa svojim sinom i kratko napisala: “Dan mature", a čestitke su se nizale.

Sin Peđe Stojakovića maturirao
Instagram/alekakamila 

 Peđa i Kamila zavoleli su se na prvi pogled i to dok je košaraški as u Solunu nosio dres "Paoka". Na ludi kamen stali su posle 3 godine zabavljanja, a njihovo venčanje u Grčkoj nazvano je "venčanjem decenije".

Gala proslavi prisustvovalo 500 zvanica, a u trenutku kada su razmenili bračne zavete par je već imao dvoje dece - sina Andreja i ćerku Milu, a 2012. dobili su i sina Maksima. 

"Da je do mene, imao bih petoro ili šestoro dece. Ali ja znam kroz šta Aleka prolazi, to nije nimalo jednostavno - porođaj i sve što ga prati. Ona je srećna sa brojem tri, a ja mislim da je to pristojno velika porodica. Naravno da menjam pelene. Toga se ne treba stideti. Uživam da brinem o mojim bebama", rekao je svojevremeno slavni košarkaš.

Kada je okončala manekensku karijeru, Aleka Kamila posvetila se vođenju dečje fondacije koja nosi ime njenog supruga.

Još fotografija Aleke Kamile i Peđe Stojakovića pogledajte u galeriji ispod.

Instagram/alekakamila Peđa Stojaković i Aleka Kamila

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna