Katarina Grujić Gobeljić je proslavila 31. rođendan, a pamtiće ga po divnom dočeku muža i ćerke po povratku sa gostovanja u Sloveniji.

Pevačica je podelila na svom Instagram nalogu divne fotografije sa Markom Gobeljićem i malom Katjom.Okružena cvećem, u njihovom novom stanu, Kaća je blistala u roze haljini.

Iz doma ispunjenog buketima, mladu suprugu je poznati fudbaler odveo na ručak u obližnji restoran i tek tu je usledilo veliko iznenađenje i poseban poklon. Na stolu je čekala kutijica sa nakitom njenog omiljenog brenda, a Katarina je zaplakala od sreće.

Ovo je treći poklon "kartije" koji je Kaća dobila od muža. Fudbaler Crvene zvezde je pevačici poklonio narukvicu tog brenda kada je rodila ćerku Katju u decembru 2021, a u februaru ove godine, na Dan zaljubljenih, dao joj je još jednu.

"Pošto je ovo treća narukvica tog brenda koju je dobila od Gobelje, predložili smo joj da uzme umetničko ime Kaća Kartije!", ispričala je jedna Kaćina drugarica za Informer. U pitanju je, kako ona kaže, specijalan model nakita, vredan čak 26.000 evra.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna