"Izbegavala da se pojavljujem u javnosti, dok sve ne prođe. Kosa mi je opala nakon sedam dana, ali tako je bilo i prvi put." Ovim rečima opisuje svoju borbu sa karcinomomBojana Barjaktarević, koja se po treći put suočava sa teškom bolešću.

Pevačica koja je osvojila prvo mesto u takmičenju "Nikad nije kasno" boluje od raka dojke i ovog puta joj je urađena mastektomija. Uklonjena je dojka, završila je sa primanjem hemioterapije i sad pije lek. "Predstoje mi ciklusi zračenja, dakle, sve isto kao prošli put", ispričala je Bojana za Kurir.

Bojana je dva puta pobedila karcinom. Prema njenim rečima, uklonjene su joj 24 žlezde. Primila je 16 hemioterapija, a posle prve je ostala bez kose. Kad je kosa ponovo počela da raste, bila je čak gušća nego pre. "Imala sam sigurno 40 odsto više", kaže pevačica. "Ono što je najbitnije je biti uporan i pozitivan, nema psihičkog padanja, to je najgori neprijatelj", kaže.

bojana barjaktarevic 2-min.jpg
Facebook / Bojana Barjaktarević 

Mada su joj hemioterapije teške i iscrpljujuće, želela je da ne prekida svoj posao. "Sve vreme sam radila, pevala i nastupala, jednako kao i kada sam zdrava. To se podrazumeva i tako sam želela", kaže pobednica muzičkog takmičenja.

"Nadam se da ću ovaj put uspeti da trajno pobedim bolest i da će mastektomija dati rezultate", vedra je Bojana. "Radim na novim pesmama, pa ćemo se tad družiti i viđati, pričati o nekim lepim temama", najavila je.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna