Kada krene proleće, pored uživanja u lepom vremenu koje smo jedva čekali, dočeka nas i dosadna navala insekata. Opuštanje u prirodi sa prijateljima ili porodicom mogu lako da pokvare komarci. Kako da ih se najlakše otarasite i da budete spremni, a da ne koristite sredstva koja kad namažete budete lepljivi? Samo jedan potez je dovoljan uz pomoć reketa protiv insekata! 

Esperanza električna lepljiva mrežica je veoma efikasna u uklanjanju insekata kao što su muve, komarci, moljci i druge leteće bube. Uređaj ne koristi nikakve hemijske preparate ili aerosole. Ne emituje nikakve mirise i nije štetna za ljude ili kućne ljubimce. Idealan je za upotrebu i kod kuće ili napolju u bašti ili prirodi.

OVDE je možete poručiti ako želite da provodite mirne večeri, po ceni od 1.199 rsd ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 svakog radnog dana. 

1. reket protiv insekata.jpg
Promo 

Ukoliko želite model sa led lampicom, onda možete OVDE poručiti Ardes reket po ceni od 1.299 rsd.

2. reket protiv insekata.jpg
Promo 

Električni reket protiv insekata ARDES opremljen je sa 3 pozicije: OFF prekidač za očuvanje trajanje baterije; ON crveno dugme za aktiviranje unutrašnje Electrified mreže; O LAMP + za upotrebu u slučaju slabog osvetljenja. Proizvod je opremljen uređajem koji daje brzinu (manje od 2 sekunde) pritiskom na taster ON.

* Proizvod nije igračka i, iako je potpuno bezopasan za ljude i životinje, preporučljivo je da se drže podalje od dece.

Tekst: Promo