"Pevam već 53 godine. Stajala sam i pred 100.000 ljudi, i moja energija je morala da se dobaci i do onog tamo na kraju! Uvek sam to uspevala zakopčana. Nikada se nisam skidala i išla na kartu provokativnosti.

"Nisam imala potrebu da bude gola. Za mene su govorili i da sam zgodna i privlačna, i udvarali su mi se. Dva puta sam se i udavala, a sve bez potrebe da se skinem."

Ovim rečima Nada Obrić komentariše oblačenje modernih žena, za koje kaže da se ugledaju na televiziju i ono što im se tamo plasira.

Naša pevačica je vrlo strogo vaspitavana, a ostvarila je karijeru dužu od pola veka. "Stajala sam i pred 100.000 ljudi, i moja energija je morala da se dobaci i do onog tamo na kraju!", ispričala je Nada u emisiji "Magazin in".

"To je vulgarno. Današnje žene su poludele bukvalno. I mame, i ćerke i bake... ", kaže Nada, koja sada najveću pažnju poklanja svojim unucima. Naročito je vezana za unuku Nataliju, za koju ima samo reči hvale.

nada obric unuka natalija 2-min.jpg
TV Prva 

"Budemo budne do kasno, dugo gledamo televiziju", objašnjava Nada. "Ostanemo u razgovoru do dva-tri ujutru. Legnemo mi ranije, ali me teraju da im pričam priče iz detinjstva. Onda pređemo na to kako sam ja počela da se zabavljam, a ja nakitim priču. Počnu da mi se smeju pa se i zajedno cerekamo", srećna je baka.

Ona kaže da je i Nataliji dozvoljeno da se zabavlja, ali ima i dosta toga što nije. Kako kaže, ograničenja se odnose samo na ono što je "normalno".

nada obric 2-min.jpg
ATA / Antonio Ahel 

"Ne sme da pije, da se drogira", kaže pevačica. "Ni da izlazi u jedan noću i da dođe u pet ujutru. Ne sme da bude bahata, raskalašna ni vulgarna - ono sve što je normalno da ne sme."

Nada kaže da Natalija "ima izlaz" do 11 sati uveče. "Kad druge izlaze, u ponoć, ona je već u krevetu", srećna je baka.  

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna