Nada Obrić se ponosi svojim unučićima, a lepa Natalija je bakina glavna uzdanica. Ona je prošle godine proslavila punoletstvo, ali je i dalje nana najbolja drugarica. Sin Saša i snaja uvek pomažu Nadi, tako da pevačica uživa u skladnom porodičnom životu.

"Najdraže mi uvek bilo da prespavam ovde kod nje", priča Natalija. "Lakše mi je da njoj kažem svoje tajne."

"Budemo budne do kasno, dugo gledamo televiziju", objašnjava Nada. "Ostanemo u razgovoru do dva-tri ujutru. Legnemo mi ranije, ali me teraju da im pričam priče iz detinjstva. Onda pređemo na to kako sam ja počela da se zabavljam, a ja nakitim priču. Počnu da mi se smeju pa se i zajedno cerekamo", srećna je baka.

nada obric unuka natalija 2-min.jpg
TV Prva 

Ona kaže da je i Nataliji dozvoljeno da se zabavlja, ali ima i dosta toga što nije. Kako kaže, ograničenja se odnose samo na ono što je "normalno".

"Ne sme da pije, da se drogira", kaže pevačica. "Ni da izlazi u jedan noću i da dođe u pet ujutru. Ne sme da bude bahata, raskalašna ni vulgarna - ono sve što je normalno da ne sme."

Nada kaže da Natalija "ima izlaz" do 11 sati uveče. "Kad druge izlaze, u ponoć, ona je već u krevetu", srećna je baka. Ona je prva upoznala Natalijinu simpatiju.

nada obric unuka natalija-min.jpg
TV Prva 

"Bio je tu momak, bilo je i svađica, i raskidi i pomirenja su ono što ide s njenim godinama. Uvek je bitna mera", kaže Nada.

A za trenutke kad momak hoće da negde pođu da budu sami i da se poljube, baka je unuci dala poseban savet.

"Uvek mu prvo traži da ti da svoj mobilni telefon, kazala sam joj. Zašto? Pa da bude sigurna da nema nekog snimanja, kad su telefoni kod nje, sutra neće biti ničeg na Jutjubu", visprena je Nada.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna