Katarina Grujić često ističe da je tek uz Marka Gobeljića spoznala šta je prava ljubav. Vezu su otpočeli početkom 2020. godine, nakon nešto više od godinu dana su se verili, sklopili građanski brak i dobili ćerku Katju, a prošle godine su rekli "da" i u crkvi. 

"Upoznali smo se tako što je Marko došao nepozvan na moju slavu, predstavio se i rekao 'Srećna slava!'. To je meni rekao, jer otac i ja imamo tradiciju da on prvi dan slavi sa svojim društvom, a ja drugi dan iznajmim kafanu i dovedem 50 svojih prijatelja ili kod kuće u prostorijama za slavu. Doduše, tada sam slavila kod prijatelja u restoranu i bilo je oko dva ujutru kada je došao. Pitao me drug je l' može da dođe njegov prijatelj, i ispostavilo se da je to upravo Marko. Pre toga jesam čula za njega, ali nisam imala mišljenje, jer ga nisam znala uživo. Poznavala sam njegovog saigrača Vujadina Savića jer smo išli zajedno u srednju školu. Kada je upoznao mog oca, rekao je svoje ime, a otac mu odgovorio 'gde si zete'", otkrila je nedavno u emisiji "Sceniranje" na "Kurir" TV Katarina  koja uživa u jednom od najlepših životnih perioda.

Kaća Grujić je svoj 31. rođendan proslavila baš onako kako je želela. Iako je ponoć dočekala u klubu u kom je imala nastup, dobila je dve torte sa prskalicama, pa je ovaj divan trenutak podelila sa publikom.

Katarina Grujić proslavila 31. rođendan
Instagram/Printscreen/Katarina Grujić Gobeljić 


Marko je Kaći čestitao rođendan i na Instagramu.

"Srećan rođendan ljubavi", napisao je kratko fudbaler

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna