Otac Ane Nikolić umro je prerano, u 43. godini, a pevačica svakog maja obeležava tužnu godišnjicu.

Kad je ostala bez oca, imala je samo 20 godina i teško je podnela strašnu tragediju koja je porodicu zadesila. Sad je objavila svoju fotografiju sa očevog groba i kratku poruku.

"... i tako živim dan po dan... al' te duša ne zaboravlja. To najteže je... ", piše Ana, uz sliku na kojoj je pratioci vide u tamnoj odeći i sa šeširom kojim skriva lik.

Međutim, ima i komentara koji pevačicu opominju na stanje u kojem se grob nalazi. "Ako se ne zaboravlja, zašto mu je onda tako zapušten grob, gde je cveće?", pita je jedan pratilac. "Bravo", odmah je drugi pohvalio ovaj komentar i pitanje.

ana nikolic na grobu oca-min.jpg
Instagram / ananikolicofficial 

Ana je govorila više puta o očevim poslednjim danima. "Kada je doživeo infarkt, moja tetka, koja je zdravstveni radnik, reanimirala ga je i vratila mu funkcije srca. Bio je 23 dana u komi, iz koje se nikada nije probudio", ispričala je jednom prilikom pevačica kojoj su najveću podršku tokom tih dana pružili majka Milijana i brat Marko.

"Prespavala sam sve te dane. Nisam imala snage da ga gledam na aparatima. Do poslednjeg trenutka sam se nadala da će se probuditi. Ali i da se probudio, verovatno bi bio kao biljka jer mu je mozak ostao bez kiseonika. A to bi bilo još gore", rekla je pevačica.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna