Televizijske voditeljke su stalno pod lupom javnosti. Zato mnogo pažnje posvećuju svom izgledu, treniraju, neguju se, ali  često rade i neke estetske zahvate. Kristina Radenković je minimalno korigovala svoje lice.

"Nedavno sam stavila 0,1 ml kubnih hijalurona u bore smejalice, tek da vidim kako će moje lice reagovati na njega. Doduše, meni te moje, stručno nazvane, nazolabijalne bore uopšte ne smetaju, ali su mi svi sugerisali da treba da se pozabavim njima otkrila je ona jednom prilikom za "K1" i dodala:

"Hteli su da me 'nafiluju' sa kubikom, ali sam insistirala na količini koja je, bukvalno, zanemarljiva. Bolje da šest puta odem i stvavim toliko, nego istu količinu odjednom, pa da se šokiram kad se pogledam u ogledalo", rekla je voditeljka koja se promenila otkako je postala majka.

"Sve se promenilo sa godinama i sa porodičnom situacijom. Imam decu i muža i prosto više nema prilike da sebi priuštim jedan slobodan dan posle noćnog izlaska. No, moram da kažem da više nisam toliko željna izlazaka. Iživela sam se. Imam sada i ozbiljne godine, ali volela bih jednom u tri, četiri meseca da izađem sa društvom", rekla je ona.

Fotografije Kristine Radenković sa mužem možete pogledati u galeriji ispod.

Instagram/krisradenkovic Kristina Radenković sa mužem Nikolom Radojevićem

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna