Miloš Radenković je postao otac, a sa kolegama sa TV Prve proslavio je ovaj srećan događaj. Voditelj Jutarnjeg programa je presrećan zbog prinove.

Mama i beba su odlično, a on je došao na slavlje potpuno "opremljen". Nosio je majicu sa simpatičnim natpisom "Cepaj, brale, postao sam ćale".

Koleginica Anđela Đurašković nije odolela da ne podeli detalje proslave koja je trajala do sitnih sati. Miloš i njegova supruga su odlučili da sinu daju ime Luka, inače jedno od najomiljenijih u Srbiji.

111847_milos-radenkovic-2_iff.jpg
Instagram / andjeladjuraskovic 

Ono se najčešće povezuje sa Svetim Lukom, jednim od 12 apostola i tvorcem jednog od jevanđelja. On je bio lekar i iscelitelj, propovedao hrišćansku veru i pomagao bolesnima i nemoćnima.

111848_milos-radenkovic-instagram_iff.jpg
Instagram / andjeladjuraskovic 

Ime Luka je veoma popularno i u drugim zemljama - u Nemačkoj je jedno od najpopularnijih. Za malog Luku Radenkovića kažu da je već dobrodošao kao novi član tima TV Prva.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna