Marija Šerifović sve češće putuje sa mamom Vericom, a posle putešestvija na Jutjubu pevačica objavljuje video snimke njihovog provoda. Nedavno su bile u Dubaiju, a sada su se uputile u Kaliforniju, gde Marija rado provodi vreme.

Pre puta je mlađa pevačica detaljno ispitala majku o njenim primanjima.Kako je Verica objasnila, ukupno ima 39 godina radnog staža, a od toga je 11 godina provela radeći u Austriji.

"Po rešenju, za 27 godina radnog staža u Srbiji, penzija mi je malo više od 27.000, a sad mesečno primam 35.000 dinara", kaže Verica. "Pored toga, austrijska penzija iznosi nešto više od 200 evra, s tim što se dvaput godišnje prima dvostruki iznos", objasnila je majka Mariji ponudivši odmah da joj da mesečnu penziju ako joj treba.

verica serifovic-min.jpg
Youtube / Marija Šerifovic 

Mlađa pevačica se slatko nasmejala, a onda dogovorila s majkom da sve pare od aprilskih penzija pretvori u dolare i krenu za Kaliforniju.

Njih dve su slatko zabavile šetajući po prodavnicama, a Marija je snimala mamin šoping. Za tri dana, istopila se i trećina Verine penzije, a mahom je kupovala sitnice - majice, košulje, veš, ali i tašnu, cipele, naočare za sunce.

marija serifovic 2-min.jpg
Youtube / Marija Šerifovic 

Na kraju američkog provoda, sravnile su račune i pokazalo se da je starija Šerifovićka potrošila nešto više od 500 dolara. Najveće iznenađenje je stiglo na kraju!

Kako je baš tog dana bio Međunarodni praznik majki, Marija je odlučila da odmah pokloni majci 500 dolara, a ona se dobrodušno nasmejala, oduševljena iznenađenjem.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna