Marija Šerifović voli da provodi vreme s majkom Vericom, pa je tako odlučila i da na nekoliko slobodnih dana odu zajedno u Dubai.

Ova turistička destinacija je poznata po visokim cenama, a zanimljv razgovor majke i ćerke je počeo dok još nisu ni stigle na zakazanu večeru. Verica je želela da obiđe tezge sa atraktivnom garderobom dok su prolazile kroz suk, ali je Marija podsetila na rezervisani sto u restoranu.

Verica je bila šokirana cenama. "Dvesta evra za biftek? Za te pare možeš da kupiš celu kravu", uzvratila je Mariji majka dok je ova čitala jelovnik.

verica serifovic.jpg
Youtube / Marija Šerifović 

Ipak, obe su uživale na večeri, a onda nastavile u šoping. Pauza za kafu je bila najveće zadovoljstvo za Vericu, jer su joj omiljeni napitak skuvali u užarenom pesku i zasladili medom. Pošto su im poslužili i urme u čokoladi, Vera je poželela i da u kafiću-poslastičarnici kupe još nešto.

Završilo se priličnim troškom - 125 evra su potrošile, a da nisu ni trepnule. Toliko je koštala kafa, još deset urmi koje su uzele, ali i neki prirodni lek za sinuse koji su probale i videle da je efikasan.

Ipak, nisu očekivale tako visoku cenu pa je Marija do kraja večeri u smehu prigovarala majci i podsećala je na preveliki ceh. "Mi smo klasični glupi turisti", žalila se popularna Mara. "Ima da pojedeš sve te urme večeras", pretila je majci. "Svih deset."

Marijina publika na Jutjubu je oduševljena njenim vlogovima, naročito kad snima s majkom. "Vera je jako zabavna žena, spontana, duhovita, neprikosnovena, blago njenoj okolini što je ima", napisala je jedna obožavateljka.

Tekst: Lepa&Srećna