Tamara Milutinović očekuje prvo dete sa mužem Darkom Jevtićem. Ona se u aprilu venčala sa mladim fudbalerom i najavila da prekida sa nastupima.

Pevačica želi da provodi trudnoću u miru, pa je čak krila da je u drugom stanju punih šest meseci. Međutim, planirala je da se i dalje temeljno posvećuje svojoj lepoti i neguje se kako je već navikla.

Kako kaže, ona nije znala da ne sme da se da ide na tretmane za sprečavanje bora dok je trudna. Kad je doktorki rekla da ponovo želi botoks, ona je ostala u šoku.

Tamara Milutinović o tome zašto je krila trudnoću
Instagram / tamaramilutinovic 

"Ja sam radila botoks i htela sam i sada da ga uradim, a doktorka me je pitala, da li sam normalna, jer u drugom stanju, ne sme" ispričala je Tamara u emisiji "Zvezde Granda Specijal".

Doktor odgovorio na pitanje da li treba koristiti botoks
Shutterstock  

Na desetine miliona žena (i muškaraca!) se redovno podvrgava botoks tretmanima u svetu, a bilo je čak i nekoliko malih studija u kojima su učestvovale trudnice koje su dobijale ove injekcije. U njima se tvrdi da nije bilo nikakvih posledica za plod i da su sve rodile zdravu decu. Podsetimo da je botoks, zapravo, toksin, a da se ubrizgava u mišiće lica kako bi se oni opustili i prestali da nabiraju kožu.

Međutim, opšte je mišljenje lekara da trudnice ne treba da se podvrgavaju proceduri primanja botoksa, budući da ona nema nikakve medicinske osnove ni razloga. Neočekivani i neželjeni efekti uvek mogu da budu rezultat neprijatnog iznenađenja.

Više Tamarinih slika pogledajte u galeriji. 

Instagram / tamaramilutinovic Pevačica je počela dijetu, odlučila se za autofagiju.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna