Pevač Marko Bulat i njegova supruga Marija roditeljstvo su dočekali sa neizmernom radošću. Sreću im je pomutilo to što je njihovo prvo dete, ćerka Doreotea tri meseca nakon rođenja provela u inkubatoru.

"Jedan od najgorih trenutaka u mom životu je bio kada se rodila Dorotea i bila u inkubatoru tri meseca. Nisam ni proslavio rođenje deteta jer nisam znao da li će ostati živo. Dan kada sam rešio da obeležim posle mesec i po dana, supruga je zvala da pita kako je beba Bulat i rekli su joj da ne znaju da li će da preživi noć. Nešto što si čekao 20 godina Bog da ti da, razmišljaš da li će da uzme. Moja vera je meni govorila da će sve biti u redu, ona je ostala živa i zato je dobila ime Dorotea što znači božiji dar", ispričao je u emisiji "Bez filtera sa Sarom Miom“ kada se dotakao i vere koja mu daje snagu svakog dana.

"Shodno načelima i Božijim zapovestima trudim se da živim, možda sam najgrešniji od svih. Kod nas uglavnom se ljudi upoređuju sa gorim od sebe, a ne sa svetiteljima. Vera mi je snaga, moje nadanje, moja uteha, sve moje", rekao je Bulat koji je nedavno imao velike probleme u braku. On i supruga su se i fizički sukobili zbog čega je intervenisala i policija, a nagađalo se da li će posle svega ostati u zajedno. Oni su ljubavi dali još jednu šansu, što je pevač i potvrdio istakavši da mu je ovo najlepši period u životu.

Brak Marije i Marka Bulata
ATA / Antonio Ahel 

"Ovo su najlepše godine mog života kada gledam kako mi deca rastu, uživam u roditeljstvu i ne bih ovo vreme menjao ni za šta u životu. U odličnim sam odnosima sa suprugom bogu hvala sve je odlično", rekao je Marko i naglasio da ljubav uvek pobeđuje.

"Učini bar jedan pogrešan korak da lakše odem od tebe. Njoj pevam druge pesme. Ljubav mora da pobedi, kako ne razumete ljudi, bez ljubavi nema ni života ni napretka, nema ništa. Ako je čovek bez ljubavi on je ništa, tako da mislim da sam dao odgovor", rekao je Bulat za "Kurir" koji je nedavno otkrio zašto se sukobio sa Marijom.

"Došlo je do svađe jer ja nisam u datom trenutku legao pored nje da je uspavam u tim bolovima, u tom jadu koji ima, i muci. Bio sam tu, ali nisam uspeo da je uspavam i da budem adekvatan, da je smirim, da je utešim, da joj kažem da će biti sve dobro, jer je taj dan saznala da ima još jedno oboljenje, vaskulitis, oboljenje krvnih sudova, propadanje krvnih sudova. Ustanovljeno joj je da joj krvni sudovi izgledaju kao da ima 70 godina", ispričao je Bulat danas gostujući u jutarnjem programu na TV "Pink".

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna