Marko Bulat preživljava porodičnu dramu. Pevač se fizički sukobio sa suprugom Marijom sa kojom ima dvoje dece, a odluku da li će nastaviti brak još uvek nisu doneli. Marko i Marija su u braku od 2015. godine, a Bulat iza sebe već ima jedan brak. Sa prvom suprugom Majom bio je u braku 12 godina. Par se venčao nakon šest godina ljubavi, a uprkos velikoj želji nisu uspeli da se ostvare kao roditelji.

"Imala sam 25 godina kada sam krenula na preglede. Međutim, gde god da sam otišla, lekari su mi ponavljali: 'Idi kući, opusti se, nije ti ništa. Mlada si i zdrava, desiće se' Realno, svi hormoni i testovi koje sam radila bili su u redu. Odlučili smo da ne gubimo vreme i 2006. smo se podvrgli vantelesnoj oplodnji. Međutim, sve se neuspešno završilo. Drugu smo pokušali šest meseci kasnije i zamrzli preostale oplođene jajne ćelije, ali i ona je propala. Poslednji put sam otišla 2008. godine ali kako, nažalost, ni tada nisam otala trudna, više nisam odlazila jer sam se malo razočarala. Odlučila sam da napravim pauzu, budući da ni ti hormoni koji se uzimaju tokom procesa vantelesne oplodnje nisu sasvim bezazleni", ispričala je svojevremeno Maja za "Story" koja je saznala odakle potiču problemi sa začećem.

 "Nakon nekoliko pregleda i kompletne analize krvi, otkriveno je imam Hašimoto tireoiditis, odnosno hronično autoimuno oboljenje štitne žlezde, što je prouzrokovalo probleme sa začećem... U prevodu, moj organizam je stvarao antitela i praktično odbacivao plod kao strano telo u organizmu. Dok to ne zalečim, nećemo ni misliti o bebi. Inače, mnogo mi znači što je Marko u periodu moje borbe za potomstvo bio uz mene, kao i sada, kada se borim sa bolešću. Uvek od njega imam veliku podršku. Najviše mi znači to što se zaista trudi da me ne nervira jer kad god se potresem, povećavaju mi se antitela i stanje mi se pogoršava. Sada je sve super i u granicama normale", ispričala je Maja, Marko se nadovezao.

 "Bar niko ne može da kaže kako smo zajedno zbog dece jer ih nemamo. Eto, postoje ljudi koji imaju potomstvo pa su razvedeni i opet negde nesrećni. Mi definitivno dokazujemo da velika ljubav postoji, kao i tolerancija koja je sa Majine strane verovatno veća nego što je moja. Priroda mog posla je zahtevnija, po ceo dan sam na fakultetu, posle radim... Velika je to žrtva jer se ponekad nasamo vidimo sat vremena dnevno", rekao je pevač koji se od Maje razveo 2012. godine.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna