Voditeljka Suzana Mančić iz prvog braka sa Nebojšom Kunićem, nekadašnjim članom benda "Sedmorica mladih", ima ćerke Teodoru i Nataliju. Sa naslednicama je uvek imala otvoren odnos, a u vaspitanju je umela da bude i stroga.

"Ja sam kombinovala da budem i stroga i popustljiva. Kako su mene majka i otac vaspitali tako sam i ja vaspitala svoju decu. Mislim da nisam pogrešila i kada sam bila stroga i kada sam kažnjavala, mislim da smo mnogo decu danas razmazili, raspustili, dali smo im previše na značaju i pravima, a niko ne pominje obaveze, a obaveza je biti dobar, poslušan, vredan učiti i slušati roditelje", rekla nam je Suzana.

"Roditeljstvo nije samo da pričaš detetu da je najlepše i najbolje, nego da gledaš da li ima ravne tabane, klempave uši, da li su mu dobri zubi, ima li dobro držanje, krivu kičmu - to je posao nas roditelja, da odgojimo zdravo dete, da postane zdrav čovek", rekla je Suzana koja je na ćerke prenela i svesnost o važnosti zdravlja i preventivnih pregleda.

suzana mancic 2.jpg
Instagram / suzanamancicofficial 

"Posvećujem dovoljno vremena svom zdravlju, idem na preventivne preglede. Malo sam zakazala u vreme korone, prošle su godine a da nisam otišla na preventivni pregled, a onda sam se trgla i rekla krajnje je vreme. Srećom, svi su mi rezultati dobri. Imam dve ćerke koje su takođe svesne važnosti preventivnih pregleda, i uopšte važnosti zdravlja. Kad nam se slomi nokat mi trčimo da namestimo nokat, a nekada smo u stanju da ne odemo na ginekološki pregled ili uopšte sistematski pregled godinama. Sistematski pregled koji je izašao iz mode i prakse je jako važan za celu populaciju. Jednom godišnje moramo da se pregledamo od glave do pete", rekla je Suzana za naš portal.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna