Suzana Mančić već decenijama ne prestaje da zrači harizmom i pozitivnom energijom. Njen zaštitni znak su osmeh i lepota. Kada se sa nepunih 18 godina pojavila na javnoj sceni, nikoga nije ostavila ravnodušnim. 

"Neki su ostavljali svoje žene zbog mene. Bili su to sjajni ljudi. Ne viđam ja te žene, ali to ti je život. Bila sam zaljubljena, ali nisam bila svesna tih posledica, bila sam mlada. Moja sudbina je bila takva da su muškarci padali na kolena preda mnom, a da se nisam posebno trudila", rekla je Suzana svojevremeno koja se dva puta našla pred oltarom.

"Moja mama je najviše patila zbog mene. Dva puta sam stala na ludi kamen, nisam se saplela. Prvi put kad sam se udala, udala sam se iz velike ljubavi, imam dve divne ćerke, a kad je ta ljubav prestala rastali smo se. Pisalo se svašta", rekla je Suzana koja se prvi put udala 1989. godine za Nebojšu Krunića, a pred svadbu im se desio niz loših stvari.

"Pamtim niz malera koji su nam se desili pred venčanje. Mladoženja je dve nedelje pred svadbu slomio nogu. Doktor Sloba Ivanović mu je na dan venčanja skinuo gips u kadi našeg kupatila. Onda je moj tata pao niz stepenice dok je nosio svadbenu tortu i završio je u Hitnoj. Bez obzira na sve, bilo je to veselje za pamćenje", ispričala je za "Informer" Suzana koja se udala iz velike ljubavi.

Prvi muž Suzane Mančić je Nebojša Krunić

"Udala sam se iz velike ljubavi, ali ljubav je kvarljiva roba, lako nestane", izjavila je jednom prilikom Suzana o prvom suprugu Nebojši Kuniću.

Kasnije je otkrila da ju je suprug omalovažavao govoreći da više nije ni lepa, ni mlada, iako tek što je zakoračila u četrdesete, kao i da je niko osim njega ne bi oženio.

Od muzičara se razvela nakon osam godina braka.

"Naravno da su usledili dani preispitivanja, da li sam donela pravu odluku. Ali sam se trudila da pred decom nikada ne govorim protiv njihovog oca. Ja sam jaka, stabilna i vredna žena. Sve u životu sam stekla sama, pa sam posle razvoda preuzela sve obaveze. I nije mi bilo teško, i nisam se pokajala. Dala sam sve od sebe da budem stroga majka, ali mi nije svaki put uspevalo. Jer decu moraš u isto vreme da naučiš redu, lepom ponašanju, a s druge strane moraš da im pružiš ljubav i nežnost. Smeta mi što se danas mnogo govori o pravima deteta, a zaboravlja se na njihove obaveze", iskrena je voditeljka koja sa Nebojšom ima dve ćerke Teodoru i Nataliju. Suzana je drugi put stala na ludi kamen 2018. godine sa dogogodišnjim partnerom Simeona Ocomokosa.

suzana mancic 2.jpg
ATA / Antonio Ahel 

"Do sada nisam našla toliko dobrog čoveka kao što je moj muž. To je ljubav na daljinu, 21 godinu smo zajedno, provodimo vikende zajedno, letovanja, zimovanja. Rekla sam mu da nikada neću biti njegova porodica, ali mi smo par, fenomenalan par. Porodica je ona zajednica koja ima zajedničku decu. U odnosu na mene je imućan, i prvi i drugi put sam ja zaprosila svoga muža", pričala je Suzana.

Pogledajte još fotografija Suzane Mančić u galeriji ispod.

Instagram / suzanamancicofficial Elegantna, ali voli rasprodaje!

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!