Tamara Milutinović se krajem aprila udala za fudbalera Darka Jevtića, sa kojim čeka prvo dete. Njih dvoje su se verili u februaru ove godine, a u aprilu su organizovali venčanje, na kojem su saznali i pol bebe - u njihom dom stiže ćerka. Buduća mama je inspiraciju za ime naslednice dobila kada je čula jednu nemačku reklamu.

"Zajedno smo se dogovorili oko imena, to je bilo spontano. Gledali smo neku nemačku reklamu, izgovorili su to ime, ja sam rekla 'vau, kako se niko kod nas nije setio do sada'", ispričala je za "Grand", a sada ga je najzad i otkrila.

"Sebi delujem kao mama devojčice i jedva čekam da dođe vreme da joj biram garderobu. Naravno, želim i sina, sve majke mi kažu da je to posebna ljubav i da je sin mamin, a ćerka tatina. Duboko verujem da je i Darko želeo devojčicu, iako to nikad nije izgovorio naglas. Kad Emili malo poraste, pridružićemo se Darku u Kazanju. To je divan grad, multikulturalna sredina. Stvarno ima mnogo toga zanimljivog da se vidi. Išli smo na krstarenje Volgom, bilo nam je prelepo. Volim Rusiju, ljudi su slični nama, baš kao i Grci, spajaju nas ista kultura i mentalitet i lako je uklopiti se", rekla je za "Gloriju" pevačica.

Još fotografija Tamare Milutinović pogledajte u galeriji ispod.

Instagram / tamaramilutinovic Pevačica je počela dijetu, odlučila se za autofagiju.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna