Pevačica Vesna Đogani iskreno je govorila o periodu kada je počinjala karijeru. Borila sa manjkom samopouzdanja, a kroz godine je naučila da vrednuje i poštuje sebe.

"Po tuđem uticaju sam živela. Onda sam shvatila da više ne mogu da izdržim i eksplodirala sam. Ne znam da li sam pobedila sve brige, ali je važno da sam sada srećna i zadovoljna. Apelovala bih na mlade devojke koje slušaju sada ovo da, ako žive u toksičnoj vezi, braku ili društvu, i ne shvataju ono što ih nervira, jako je bitno da to prepoznaju i utiču na to", rekla je Vesna i nadovezala se dalje:

"Sećam kada sam počela da igram sa Đoletom, bile su tamo prelepe devojke, ne zna se koja je lepša, koja je zgodnija. Uglavnom su svi komentarisali kako su druge devojke lepe, a mene niko nije hvalio. Pitala sam Đoleta da li sam lepa, jer sam jako sumnjala u sebe. Prošlo je neko vreme i došla je neka žena i rekla 'Pa kako očekuješ da ti neko priđe i da te pohvali kad si ovakva, prelepa, jaka, uspešna'', i onda sam shvatila da se muškarci plaše da ti priđu i udele direktno kompliment, već idu izokola, a onda i to utiče na tebe", rekla je Vesna koja je u grupu "Đogani" došla umesto Kaje Ostojić.

Brak Vesne i Đoleta Đoganija
Printscreen/ YouTube Kontra Show 

"Tačno je da je Kaja trebalo da zameni Slađu. Sećam se da sam imala tremu kada mi je u automobilu tražio da mu otpevam nešto i da sam se odsekla kada mi je rekao da ću biti nova pevačica. Ali vrlo brzo smo počeli da se spremamo za nastup na 'Sunčanim skalama' i da pripremamo novi album. Tokom mog prvog gostovanja na televiziji, voditeljka me je zamolila da otpevam nešto uživo. Dobila sam spontani aplauz pre nego što sam završila pesmu, a Đole je tada shvatio da nije pogrešio što me je odabrao", rekla je Vesna u jednoj emisiji.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna