Koliko šatiranje može da promeni izgled žene, pokazala je Amal Kluni, koja je od juče opet zvezda Instagrama. Popularna advokatica je bila poznata godinama po svojoj tamnosmeđoj kosi, ali se sada odlučila za pramenove.

Nijednoj dami nije lako kad krene na friziranje, a kamoli ako izabere šatiranje. Briga zbog toga kako će kosa reagovati na blanš i da li boja preliva biti odgovarajuća mnoge čak natera da odustanu od čitave ideje. To posebno važi za one sa dugom kosom, kakva je Amal.

Žena Džordža Klunija je, očigledno, uspela da pobedi te "strahove". Nije ni čudo, jer je svoju tamnu "grivu" poverila jednom od najpoznatijih frizera Holivuda. Dimitris Đanetos je i sam postao zvezda kad je, posle uspešne karijere u Grčkoj, odlučio da dođe u Los Anđeles.

megan foks frizer-min.jpg
Instagram / dimitrishair 

Dečak iz Soluna danas je u ekipi stručnjaka za lepotu koji pripremaju modele i slavne ličnosti pred slikanje za Vog, Elle, Mari Kler, Harpers Bazar i slične magazine. Ulepšavao je Megan Foks, Alesandru Ambrozio, Kamilu Kabejo, Evu Longoriju, Adrijanu Limu i mnoge druge.

Sada je pred njegovim šarmom "poklekla" i Amal Kluni, pa je dozvolila da joj kosu malo posvetli, a onda i ubaci diskretne pramenčiće. Kvalitet kose je fantastično očuvan, a svi su oduševljeni što ona izgleda "isto" a ipak "toliko drugačije".

Njen uobičajeni crveni ruž je ovde, takođe, izbegnut, već je šminker odabrao nežniju paletu koja se svima dopada. 

Pogledajte i druge radove ovog popularnog holivudskog frizera u galeriji slika. 

Instagram / dimitrishair Nikol Šerzinger, Alesandra Ambrozio, Eva Longorija

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna