Na premijeri filma "Majka" dogodilo se nešto čudno između Dženifer Lopez i Bena Afleka. Glumački par koji je konačno našao sreću u braku  kao da se posvađao pred samim kamerama?!

Fotografije su, naravno, obišle svet, a svi su se prisetili i njihovog "koškanja" na dodeli nagrada "Gremi", kao i premijeri filma "Venčanje za umreti" u februaru ove godine.

Međutim, čini se da su slike Bena koji deluje vrlo ljut samo varka jednog trenutka i da nemaju veze s istinom. Prema pisanju "Dejli Mejla", jedan čitač s usana je objasnio o čemu par razgovara u tom momentu.

dzenifer lopez ben aflek 0775324410-min.jpg
Profimedia 

Budući da je prošetala crvenim tepihom, slikala se sa fanovima i pozirala fotografima, Džej Lo je prišla i mužu kako bi zagrljeni stali pred kamere.

Šta se, zatim, dešava? Latino diva je nosila interesantan bež komplet sa širokim pantalonama i dugim mantilom. Ispod raskočanog mantila nosila je top sa dubokim "V" izrezom i, kad se zagrlila s mužem, top se pomerio.

dzenifer lopez ben aflek 0775372460-min.jpg
Profimedia 

"Da li se nešto vidi?", pitala je Džen Bena, a on je požurio da je razuveri. "Ne brini, lutko", kazao joj je glumac, "samo dođi bliže." To su jedine reči koje je čitač s usana "dešifrovao" za britanski list.

Ona se približila, a Aflek joj je još nešto šapnuo na uvo, pa su nastavili da poziraju, ponovo srećni i zadovoljni.

dzenifer lopez ben aflek 0775209022-min.jpg
Profimedia 

Kad je prošlo nekoliko "rafala" okidanja fotoaparata, Ben joj je sa olakšanjem rekao: "Eto, uradili smo to". U nizu poljubaca koje su te večeri razmenili, stigao je još jedan! Pogledajte i sami...

Tekst: Lepa&Srećna