Dženifer Lopez i Ben Aflek su posle dve decenije pauze pružili drugu šansu svojoj ljubavi i ponovo stali na "ludi kamen". I dok i pevačica i glumac ističu da nikad nisu bili srećniji, video koji je nekom krišom napravio na premijeri njenog novog filma govori drugačije. Naime, Ben se godinama borio sa zavisnošću od alkohola o čemu je otovoreno govorio.

"Istina je da sam alkoholičar. Taj period života je bio užasan. Da, postoje trenuci kada sam se suočio sa tim šta mi je najvažnije i mogućnošću da to izgubim. I to je promenilo sve. Nisam postao ništa jači, niti razvio neku snagu volje. Jednostavno sam dostigao tu granicu. Znate, negde iz amigdale čujete: 'Ovo je previše bolno. Neću ovo više da radim. Ne želim više ovo da radim'. To je bio trenutak u kom je postalo jasno da to nije bio život kakav sam želeo", rekao je glumac koji već neko vreme ne pije.

Ipak, čini se da njegova novopečena supruga Dženifer nije potpuno ubeđena u to. Na pomenutom video snimku se vidi kako Džej Lo Benu upućuje znajčajan pogled, a popularni tiktoker koji čita sa usana uspeo je da dešifruje šta joj je on rekao.

"Džen, nisam ništa pio, u redu?“ Razjasnio je tiktoker, a video je lajkovalo više od 185 hiljada ljudi. Kako je to izgledalo pogledajte u video snimku ispod.

Svađa Džej Lo i Ben Aflek Tiktok/life_with_matt

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna