Kada pogledate slike Bojane Maljević, teško je poverovati da ova glumica uskoro puni 50 godina. Otkako je, sa šest godina, zakoračila u svet televizije, njeno lice je omiljeno u domovima mnogih gledalaca.

Zahvaljujući ocu, producentu Bojanu Maljeviću, započela je rano svoju filmsku i TV karijeru.  Mnogi ne mogu da zaborave njenu lepotu u ljubavnoj drami "Bulevar revolucije" u kojoj joj je partner bio Branislav Lečić.

I danas, Bojana pleni mladalačkim izgledom, pa je njena nedavna objava o deci skoro da je izazvala nevericu. Komentarišući ponude medija za naslovne strane, glumica i danas producentkinja, kaže da su je sinovi već "prerasli".

bojana maljevic 2-min.jpg
ATA / Antonio Ahel 

Na pitanja u stilu "da li biste se slikali sa sinovima za... ", ona uvek odgovara "ne bih". A zatim objašnjava i zašto.

"Moji sinovi sada imaju po dva metra, a nisu voleli da se slikaju nikad", piše Bojana u svom tvitu. Ona je majka dvojice odraslih momaka. Luka ima 26, a Nikola 21 godinu, a Bojana je bila u braku s njihovim ocem Bobanom Skerlićem dve decenije.

Skerlić se bavi rediteljskim pozivom, ali deca ne pokazuju interesovanje za mamin i tatin profesionalni svet. "Meni je samo važno da pronađu ono što će voleti da rade", kaže Bojana, a ovo je jedina njena slika sa detetom.

Tekst: Lepa&Srećna