Dženifer Lopez prisustovala je dodeli Gremi nagrada, a na svečanu ceremoniju došla je u društvu supruga Bena Afleka. Glumac očigledno nije bio raspoložen, a o njegovom izrazu lica ne prestaje da se govori. Zbog toga su se oglasili i ljudi iz njegovog bliskog okruženja koji su istakli da je jednostavno "bio umoran".

Njegova faca zasmetala je i njegovoj supruzi koja je odlučila da ga "presliša". Ovaj neprijatni trenutak snimile su kamere, a mnogi su prokomentarisali da je sada jasno zašto je par nekada okončao ljubavnu vezu. Strani portali su uz pomoć čitača sa usana otkrili o čemu je bračni par pričao.

Kada je Ben nešto rekao Dženifer na uvo ona se oštro okrenula prema njemu i rekla: "Prestani. Potrudi se da deluješ simpatičnije. Izgledaj motivisano", rekla je Dženifer, a Ben je kratko odgovorio: "Možda hoću".

Poznato je kako glumac nije veliki ljubitelj ovakvih okupljanja, a nije uvek ljubazan u blizini kamera i fotoaparata, dok Dženifer sasvim drugačija. Par je nedavno privukao pažnju kada je Dženifer "preslišala" Bena ne premijeri njenog novog filma, kako bi se uverila da li pije alkohol.

"Džen, nisam ništa pio, u redu?“, rekao je Ben svojoj ljutitoj supruzi.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna