Hana Vodingham je prava pobednica Evrovizije, kažu mnogi ljubitelji ovog takmičenja koji se pripremaju da večeras gledaju finale.

Ona je već osvojila srca mnogih tokom prenosa polufinala, jer oduševljava "hemijom na ekranu" i "spremnošću da se glupira". Upravo duhovitost, izražajnost lika i interesantni pokreti daju joj i osnovu za popularnost na društvenim mrežama, koje su preplavili mimovi sa njenim likom. Uz to je vrlo elokventna i prezgodna!

Mada ima 48 godina, Hani je Evrovizija tek drugi voditeljski "posao" u životu. Scena joj je, međutim, veoma poznata. Više od 20 godina igra glavne uloge u pozorištima na Vest Endu i Brodveju.

hana vodinghem voditeljka evrovizije 0775220766-min.jpg
Profimedia 

Trenutak kad bude proglasila pobednika Evrovizije biće vrhunac njene nove slave. Ona dosad nije imala priliku da nastupa pred 160 miliona gledalaca koliko će pratiti finale večeras.

"Ona izgleda kao da se ludo provodi, a ljudima se sviđa ta njena kombinacija topline i humora", objašnjava iskusna voditeljka Nina Vorherst uspeh svoje koleginice. "Prava je bomba, Hana je naše nacionalno blago."

Zgodna plavuša je oduševila i publiku u Liverpulskoj areni. Odlučila je da pravila Evrovizije "izrecituje" na tečnom francuskom, a onda se i našalila na nacionalni račun: "Pogledaj, Evropo, i mi Britanci se nekad pomučimo da naučimo strani jezik." Arena je eksplodirala u aplauzu!

hana vodinghem voditeljka evrovizije 0775222029-min.jpg
Profimedia 

Stručnjak za Evroviziju Pod Džordan kaže da Hana uspeva da zaseni svakog na bini. "Ume da se dopadne publici. Zabavna je, ume da peva, ume da igra. Ne postoji baš ništa što ona ne ume da radi. Zato je ona pravi izbor", kaže Pol.

Hani je ovo tek drugi voditeljski angažman u životu. Prethodno joj je poveren zadatak da vodi dodelu prestižnih glumačkih nagrada "Olivije" i obavila ga je sa velikim uspehom. Zato svi čekaju sa nestrpljenjem da vide kako će se pokazati na finalu Evrovizije, u paru sa Grejemom Nortonom, a ona kaže: "Ostvaruje se moj san iz detinjstva."

hana vodinghem voditeljka evrovizije grejem norton 0775423871-min.jpg
Profimedia 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna