Dešavanja na srpskoj javnoj sceni uvek su turbulentna, a mnogo se pisalo o braku Jelene Karleuše i Duška Tošića. Venčali su pre gotovo 15 godina, na Vidovdan, ali to nije prvo “da” pop zvezde. Pevačica se za Bojana Karića, sina Sretena Karića, udala u septembru 2004, prvo u crkvi, a potom u Vili Jelena. Karleuša je u jeku njihove ljubavi govorila o imenima koje su smislili za decu.

"Oboje obožavamo decu i želimo veliku porodicu. Čak smo se odlučili i za ime našeg prvog deteta. Složili smo se da ukoliko bude devojčica dobije ime Srna, a dečak će se sigurno zvali Bojan junior. Naravno, ne planiramo kada ću ostati u drugom stanju, da li sada ili kasnije, jer je sve u božjim rukama. Ne vidim dete kao prepreku u karijeri. Mislim da će me ono samo oplemeniti. Moji obožavaoci bi verovatno voleli da me vide i u toj ulozi. Mislim da će naše dete biti najrazmaženije na planeti i znam da sam osoba koja će se maksimalno posvetiti porodici", ispričala je Jelena za “Ilustrovanu politiku” tada, ali do proširenja porodice nije došlo jer su već u martu naredne godine potpisali su papire za razvod.

Jelena Karleuša i Bojan Karić
ATA / Antonio Ahel 

Razloge razvoda u medijima oni nisu komentarisali, ali se tek 17 godina kasnije Danijela Karić, ćerka Hafe i Dragomira Karića, osvrnula na brak svog brata od strica i popularne pevačice i prisetila se kako je on okončan.

 "Ona se svakako nije udala za njega zbog para, već su se voleli. Ima devojaka koje žele da uđu u našu porodicu zbog novca, ali Jelena nije jedna od tih. S njom sam se baš lepo slagala, bila mi je jedna od omiljenih snajki. Karleuša je privatno veoma pristojna i fina osoba, uvek mi je ukazivala poštovanje, nemam ništa ružno da kažem o njoj. O njoj sam imala lepo mišljenje i imam ga i dalje", ispričala je Danijela Karić svojevremeno.

Bojan Karić je sreću pronašao pokraj Maše Nikolić, sa kojom uživa u skladnom brakum a kruna njihove ljubavi jesu blizanci Teodor i Tara. 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna