Prebukirani poslovni raspored Kevina Kostnera naterao je njegovu suprugu Kristina Baumgartner da podnese zahtev za razvod nakon 18 godina braka. Izvor blizak paru ističe da je glumac znao da je njegova supruga nesrećna ali mu je ipak  zahtev za razvod pravi šok.

"Kristina je želela da provode više vrema kao porodica, u njihovom domu u Santa Barbari, da budu zajedno. Kevin često nije bio kod kuće, zbog snimanja. Njegova odsutnost joj je jako teško padala", tvrdi izvor za magazin "People".

Kap koja je prelila čašu bio je novi projekt o kojem je Kostner sanjao godinama ili bolje rečeno - bio opsednut njime. Radi se o epskom vesternu "Horizon: An American Saga" koji je počeo da se snima krajem leta prošle godine. Kostner je jedan od scenarista, redatelj i glavni glumac, a okupio je sjajnu ekipu. 

"Kevin nije dugo bio kod kuće zbog snimanja, zbog popularnosti serije 'Yellowstone' i brojnih projekata na kojima je angažovan. Jako je tražen. Sve to mu je sklonilo fokus sa porodičnog života. Kristina je zato prelomila", tvrdi izvor.

kevin koster i kristina 0462176349-min.jpg
Profimedia 

Par se venčao 2004. godine i imaju troje dece: sinove Kajdena (15) i Hejsa (14), kao i ćerku Grejs (12).

Kristina, koja se nekad bavila modelingom, a nakon toga dizajniranjem torbica nikada nije pričala o njihovu braku u javnosti, ali oni koj je poznaju tvrde da je jako odlučna. Tako je, 2003. godine prekinula vezu sa slavnim glumcem  jer se nisu slagali oko odluke da li žele da imaju zajedničku djecu. Kostner je godinama kasnije ispričao da ga je ostavila, ali godinu dana kasnije su se venčali.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Kurir