Robert De Niro je šokirao svet kad je, u intervjuu ove nedelje, otkrio da je postao otac sedmog deteta. Glumac ima 79 godina, a majka - Tifani Čen, 45.

Sada je glumac obradovao obožavaoce širom svet, otkrivši i pol i ime deteta.

Beba je rođena 6. aprila, a dobila je ime Đija Virdžinija Čen-De Niro. Teška je 3,8 kg. Na pitanje da li su planirali bebu, glumac je uzvratio pitanjem: "Kako bi takva stvar mogla da se dogodi bez plana?"

Tifani i on su se upoznali 2015. godine, na snimanju filma "Stažista". U to vreme se De Niro razvodio od Grejs Hajtauer, posle 20 godina braka. Robert i Grejs su se već jednom razveli, 2003. godine, ali su se kasniije pomirili i obnovili svoje bračne zavete. Brak se ipak nije održao.

robert de niro tifani cen 0774727578-min.jpg
Profimedia 

De Nirove kolege imaju samo reči hvale za novi par. Sebastijan Maniskalko, koji je s njim snimao najnoviji film, kaže da je on "divna, nežna osoba i voli da provodi vreme sa porodicom".

Glumica Kim Katral, koja takođe snima sa De Nirom, puna je komplimenata za Tifani. "Ona je prelepa žena i veoma je prijatna", kaže zvezda nekadašnje serije "Seks i grad". "Dolazila je na snimanje i zaista je božanstvena."

robert de niro kim katral 0774905027-min.jpg
Profimedia 

Tifani i Robert su snimljeni kako se drže za ruke u julu 2021. godine, a zatim je u martu ove godine načinjen niz slika na kojima se čini da je ona trudna. Prvu sliku bebice De Niro je pokazao tokom TV intervjua "CBS News".

dete roberta de nira-min.jpg
Youtube / Page Six 

Tekst: Lepa&Srećna