Ognjen Amidžić je nedavno potvrdio da je u ljubavnoj vezi sa Minom Naumović, ali je izjavio kako ni on ni ona ne žele da o tome pričaju u javnosti.

Međutim, zaljubljenost je očito toliko jaka da voditelj nije mogao a da ne podeli bar detalj svog uživanja sa koleginicom.

Pored toga što rade u emisiji "AmiG šou", u kojoj Mina ima svoju rubriku, Ognjen i njegova devojka i žive zajedno. Voditelj se, da podsetimo, nedavno razveo od manekenke Danijele Dimitrovske sa kojom ima sina. Ognjen i Mina se, izgleda, ne razdvajaju pa sada uživaju i na lepom putovanju. 

ognjen amidzic mina naumovic-min.jpg
Instagram / ognjenamidzic 

Odlučili su se za Istanbul, a delić opuštanja je osvanuo i na društvenim mrežama. Fotografiju na kojoj Mina zavodljivo proviruje iza čaršava prvo je objavila ona, a zatim ju je podelio i Ognjen na svom Instagramu.

Svi koji ga redovno prate bili su iznenađeni ovakvom slikom, budući da je Amidžić obično vrlo diskretan pri izboru kadrova za javnost. Poznato je da ne objavljuje čak ni svoje portrete, već mu je Instagram pun slika na kojima se vide isključivo stopala.

Mnogi kažu da upravo taj gest otkriva koliko je zaljubljen, a više slika njegove nove izabranice pogledajte u galeriji!

Instagram / callmenaumi Nova devojka Ognjena Amidžića.

Tekst: Lepa&Srećna