Minu Naumović je publika upoznala u emisiji "AmiG šou", u kojoj atraktivna voditeljka nosi jaku televizijsku šminku.

Kada se pročulo da je ona i devojka voditelja Ognjena Amidžića, svi su se zainteresovali za njeno "pravo" lice. Počele su i analize eventualnih estetskih korekcija, budući da Mina ima izrazito puna usta i visoke jagodice, što je uobičajeno rezultat zahvata.

Međutim, voditeljka se trudi da pokaže da je su baš te karakteristike dobila od "majke prirode", zahvaljujući genima. Tako je nekoliko slika iz detinjstva, kao i slike majke i oca "pinovala" za sam vrh svog Instagram profila.

Sada je otišla i korak dalje i objavila fotografiju lica bez šminke, slikanu iz neposredne blizine. Dominiraju njene iskošene plave oči, ali mnogi veruju da su usne ipak "doterane" hijaluronom.

Uz fotografiju, Mina je objavila i citat Amande Palmer, pevačice koja se godinama izdržavala nastupajući na ulici, živela u umetničkoj komuni i deklarisala se kao biseksualka. 

"Kad te neko gleda, možeš da zatvoriš oči. Upijaš energiju, glavno svetlo je usmereno ka tebi. Kad te neko stvarno vidi, moraš da otvoriš oči, da vidiš i prepoznaješ tog svog svedoka.

Primaš energiju i daješ je. Stvaraš svetlost", kaže Amanda. "Prvo je egzibicionizam, a drugo je povezivanje. Niko ne želi da ga gledaju, svako želi da ga vide", prenosi Mina.

Budući da je na svojoj slici ona širom otvorenih očiju, verovatno je želela da naglasi kako se ne slika zbog egzibicionizma, već samo želi da se povezuje sa drugima. Pogledajte još njenih fotografija, kao i onih s majkom na kojima se vidi koliko liči na nju!

Instagram / callmenaumi Voditeljka liči i na oca i na majku.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna