Andrija Milošević je svoju 10 godina mlađu izabranicu i koleginicu Aleksandru Tomić upoznao na poslu - u pozorištu. Igrao je dečju predstavu "Mala sirena", te je za potrebe ovog komada bio obučen u kostim od šljokica i cirkona.

"Ništa spektakularno nisam mislila o njemu. Mi smo se upoznali kada sam došla da radim dečju pozorišnu predstavu “Mala sirena” u Pozorištu “Boško Buha”. Tek sam bila završila akademiju, a on je bio jako ljubazan i fin. Kasnije, kada smo počeli da se zabavljamo, uticala sam na to da se bolje oblači. Otkada smo u vezi ima sve bolji i bolji stil odevanja, što je za mene veliki kompliment. Nema više šljokica, cirkona i šarenih zmajeva. To je ukinuto", našalila se jednom prilikom Aleksandra, prisetivši se prvog susreta sa Andrijom.

Već deset godina njih dvoje važe za jedan od najskladnijih parova ne samo na glumačkoj, već na celokupnoj javnoj sceni, a ključ njihove uspešne zajednice je, između ostalog, i u kompromisima koje prave.

"Kao i svi ljudi, moramo da pravimo kompromise. Vodimo život koji je jako brz i nemamo vremena da se mnogo svađamo i raspravljamo, već se kao svi parovi uklapamo u date situacije koje nam život nameće. Dešava se da se ne vidimo po dva dana, ali zato ostalih pet gledamo da provedemo po nekoliko sati zajedno. Mi ne otežavamo stvari jedno drugom, živimo život onako kako želimo. Nama nedostaje zajedničkog vremena, ali se sve na kraju uklopi. Imamo vremena da odvojimo i za prijatelje i za nas dvoje", rekao je Andrija Milošević svojevremeno za medije.

andrija milosevic aleksandra tomic
ATA / Antonio Ahel, Instagram / andrijamilosevic_official 

Aleksandra i Andrija su godinama priželjkivali da dobiju dete.

"Želim to i biće. Život vas vodi na razne strane i puteve, a onda dođete do jednog momenta kada to pomislite. U stvari, život istinski morate da živite bez kalkulacija. To je poenta priče. Ne možete ništa da kalkulišete, a posebno ne decu. Sve mora da ide iz ljubavi. Nemam pravilo za vaspitavanje dece. Znam kakav ću biti – ja ću se rastoćkati kao topla čokolada prema detetu", rekao je svojevremeno glumac, a onda je prošle godine stigla najlepša vest - da je Aleksandra trudna.

Glumica se porodila u februaru ove godine i na svet donela sina Relju.

"Trudim se da budem opuštena. Ali naravno da postoje momenti brige i sličnih osećanja. Kao i svaka majka, imam gomilu rituala sa svojim detetom. To su sve normalne stvari. Andrija se odlično snalazi. To smo želeli, tako da se sjajno snalazi", ispričala je nedavno Aleksandra Tomić za "Story".

Par još uvek nije stao na "ludi kamen". Svadbu, kako su pričali, planiraju, ali im se ne žuri.

"Mi planiramo svadbu konstantno i ne planiramo je uopšte zato što nemamo vremena za svadbu. Ja bih volela da našu ljubav proslavimo sa prijateljima i porodicom i verovatno će se to desiti jednog dana, ali ne znamo kada", rekla je ranije glumica.

Još fotografija Aleksandre i Andrije pogledajte u galeriji ispod.

Ata images/ Milan Maričić, ATA / Antonio Ahel Aleksandra Tomić i Andrija Milošević

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna