Mirka Vasiljević kao tinejdžerka je ušla u svet glume i počela da niže zapažene uloge, a u svojim ranim dvadesetim godinama izgradila je i skladnu porodicu. Sa fudbalerom Vujadinom Savićem u srećnoj je zajednici već više od jedne decenije i zajedno imaju četvoro dece koji su im uvek na prvom mestu. 

"Imate njihove obaveze i oni su prioritet. Prvo se sve oko njih uradi, pa ako ostane vremena za vas super. Onda imate životne obaveze oko kuće, oko vašeg posla, ali to tek kad se uverite da su dobro i da kvalitetno provode svoje vreme", rekla je sada Mirka za "Kurir" televiziju.

Mirka Vasiljević o vaspitanju naslednika
Youtube/Printscreen/Pink.rs 

Uprkos brojnim obavezama, Mirka i Vujadin uspevaju da pronađu vreme da se posvete jedno drugom.

"Naravno da uspevamo, jer ne želimo da izgubimo naš odnos, tako da se nađe vremena. Kad čovek nešto želi, on pronađe način", objasnila je glumica. 

Ona priznaje da između nje i fudbalera povremeno dolazi do nesuglasica, koje su normalne u svakom odnosu, ali da ih uspešno prevazilaze. 

mirka vasiljevic vujadin savic.jpg
Kurir / Damir Dervišagić 

"Ima momenata kada meni ne odgovara nešto što je on uradio i kad njemu ne odgovara nešto što ja uradim. Nisam ni ja savršena, nije ni on savršen, svi mi imamo mane i vrline, ali naša prednost je možda u tome što smo odrastali i sazrevali zajedno pa već jako dobro poznajemo jedno drugo i znamo gde treba da stanemo. I on i ja umemo da kažemo izvini", iskrena je bila Mirka, koja je ljubavnu priču sa Vujadinom započela kada je imala 19 godina. 

Još fotografija popularnog para pogledajte u galeriji ispod.

ATA / Antonio Ahel, Youtube / TV Pink Izdanja Mirke Vasiljević

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna